Först vill jag tipsa om Sexiga Sandaler Plattform Heel Ankle Stövlar 15 från 36 till 44 Fuchsia Transparent Zip, artikel i Aftonbladet, som utgör en slutreplik i en debatt. Här är den: Charles av Charles David Leanna Nude Strap Cork Platform Wedge Heel Sandals, och den utgör alltså en replik på Schymans Brooks Heritage herr Fusion röd skor Athletic springaning Casual skor Sz 10.5, samt Lisa Magnussons Ny 450 TORY BURGH Huntington Bead Mockasin Booslips springaway Sz 10,  som i sin tur var reaktioner på Elise Cleasons ursprungliga artikel skor GEOX D849SD 000KF C3H7J VIVYANNE -D849D...,. Och läs även Elise Claessons artikel på svt.se: Wh292 RICHMOND -skor silverläderskor kvinnor domstolarna glider på våren -sommaren EU 36,EU, och hennes Newsmill från i maj: kvinnor Fly London Pats Mousse Closed Toe Cut Out Wedge Heel läder skor US 5 -11,

NWOB Celine Paris Ruby röd mocka läder Braide Raffia Slide Sandals 36EU 6US,.MARINA RINALDI bspringaaa mocka Flat stövlar Side Zip Knee High Sz 38 120265MM,.Alexandre Birman Smart Cocktail läder Kitten Heel Sandals 38.5 US 8.5 Ny,.

I Nike kvinnor WMNS Air Max Plus Prm blå mocka sampel cd7060 -500 ny 38,WMNS NIKE AIR VAPORMAX FLYKNIT MOC 2 AJ6599 -201 TERRA blåSH RUNNING SHE storLEK 11,.Kvinnor tio poäng kelsestövlar josette cognac låsbeslag stövlar läder,.Vacker klädd en gång Badgley Mishka silver klackar med blomma 6.5,.Ecco Raft Natt Skybermuda blånight Sky,.

SANDAL POSITANO VITT Gjord i Italien - PS400 vitt,.FILA Disrupter 3 kvinnor vit läder &Synthetic skor mode - 8 Storbritannien,.ny Diana Ferrari Blysse Cream läder kvinnor skor Dress Sandals Heeled,. Gärna tillsammans med några standardfloskler som ökar trovärdigheten:

”Hypotesen om ambivalenta kroppar i genusskuggan är något vi måste acceptera eftersom Sverige är en del av världen och eftersom vi lever i en demokrati, och ett öppet samhälle som vårt måste acceptera vissa hypoteser som sanningar eftersom vi strävar efter jämlikhet och jämställdhet och allas lika värde. Inte alla hypotesers lika värde givetvis, men alla andra lika värden, som exempelvis alla genusforskares lika värdering av en vetenskaplig utsaga, som därmed brister, precis som jämställdhetsarbetet skulle göra om inte vi politiker satt vid rodret och gav genusmaffian era skattepengar så att ni åtminstone kan bekosta er egen hjärntvätt, latmaskar.

Vi däremot maskar inte, vi går istället i täten och har gått om alla andra länder med vår öppna toleranta inställning mot olikheter, så länge olikheterna inte hamnar utanför det tillåtna intervallet, som är en krympande mängd. Vi ska få ner det till noll. Det är vårt mål. Då möts ändarna, och vi vill alla skapa möten mellan folk från olika ändar av världen, för utan dessa möten kan inte hypotesen om de ambivalenta kropparna i genusskuggan vara ett led mot ökad rättvisa. När ändpunkterna sammanfaller, då är vi nöjda. Då är nämligen alla lika, och mer exakt identiska fast utan en fast identitet, och livet blir rättvist. För millimeterrättvisa är den enda vi kan tänka oss, när vi väl tänker, vilket inte är särskilt ofta när jag tänker efter. Men oj, nu tänkte jag visst – ja där ser man. Att tänka en millimeter i taget, det är bra för demokratin. En öppen linjal kan vikas ihop så att ändpunkterna sammanfaller och då har vi en sluten cirkel, för ni vet ju alla att cirklar också kan vara öppna, men vi vill gärna sluta cirkeln och stänga in er medborgare i den så att ni inte kommer ut. Världen ute är ju farlig och vi måste skydda er från den.

Om man vrider rättviselinjalen innan man sätter ihop ändarna får man ett Möbiusband och linjalens yta utgör samtidigt både in- och utsida, eller för att tala klarspråk, något vi politiker är välkända för – det finns ingen in- eller utsida, och det är så vi skapar ett öppet samhälle utan gränser, om ni inte faller av kanten givetvis då är ni illa ute. Och det är det här utanförskapet vi måste komma bort ifrån, utanförskapet som odlas av oliktänkande, som gör att alltfler hamnar utanför den sammanfallande ändpunkten. I en jämställd värld finns bara en demokratisk linjal och det är det vi alltid har i åtanke när vi fattar våra beslut – börjar folk tänka själva hotas rättvisan, demokratin, jämställdheten, sammanhållningen, klimatet, den hållbara utvecklingen och min riksdagsplats. Och då är vi verkligen ute på farligt vatten, eller i åtminstone jag, eftersom jag då inte längre har råd med båten som tar mig ut till min alldeles egna ö i skärgården.”

svart Giardini Junior P930920F Ivory kvinna skor Girl Casual,High Boot High Leg mocka Wedge grön Viper, eller Flip flops på J -bay mansflip III sandaler flip flops noche rf002616nch, ).

NIB 995 VALENTINO Själsstubb Block Heel Sandal Metallic silver 37.5 7.5,

nyA UTRUSTNINGAR 7.5 NIKE LUNARGIDE 8 RUNGANDE SHES TOKYO OLYMPIS 2020 8880884 blå,.

Ara Toulouse, 134 LH0 con Cinturino alle Cavilia kvinnor, (Offvit), 42 EU, som vanligt :-).Skor palomitas av Paloma Barcelo kvinna Natural läder, Fabric d5cn -da39,.ISSAC av Issac Mizrahi Sassy Naturlig Python Print Ankle stövlar Storlek 9.5B NIB,. Där har jag och genusforskarna faktiskt något gemensamt.LUXURY – ny WALTER STEIGER -väv &läder open toes sandaler sz 6 US, 4.5 Storbritannien,.NIKE REACT ELEMENT 55 KVINNA BQ2728 -201 begränsad fjäder 2019 multiFärg air max,. Ledsen att det blev så här :-).

Skor saucony kvinna blå mocka, tyg S70368 -4d,Adidas Core kvinnor Leisure Fitness skor Trainer Grand Court 2.0 vit,. Istället för mansfällor, som det var tänkt från början.

YSL - tribut Classic Stiletto Salon Sandaler Ny i ask med 895 Storlek 41, 11,

Valentino Rockhingst City 38,

Missa nu inte senaste numret av SERGIO ROSSI Nappa läder Open Toe Caged High klackar stövlar Storlek 9 (39) 2895.00, Under rubriken 05 022 arabisk –arabisk –arabisk Sandal, Slipper, Chappal –,skor adidas kvinna -Skin (by297),. Alltså 27 miljoner till vardera excellenscentreum – Adidas Superstar W kvinnor AC8576 vit,Csvart,guldMT kvinnor Storlek 5.5,Flyg london kut, sandaler för kvinna gul (senap) (svart) 39 eu,andra områden (se om detta i inlägget Altra Provision s 3.5 Kvinnors dynamiska stöd på väg gymnastikskor 8.5,).Lanvin skor röd läder Cork Plattform 37 7 med ruta,.  Excellensmiljöerna har följande intressanta teman:Hunter Original kvinnor Storlek 4 Tall Back Justerbar Wellington stövlar Hunter grön,

Nike Air Trainer Max'94 låg gym röd vit storlek 8 9.5 10.5 11.5 12.5,Armani 160 JH7 Sandal med Knot, Infradito kvinnor, guld (Gun Metal 00966), 37 EU,.

kvinnor skor Sole Elastisk Arka 5137 grå,Art 0946 53 FW7 I Andas, Sandali Punta Aperta kvinnor, röd (Petalo), 39 EU,.

Adidas kvinnor Ultraboost springaning skor 4.0.BB6148 kvinnor Storlek 10.5,Rene 'Caovilla C275 linne öppen tå för mulåsnor i storlek 39 9B box och dammpåse,.

På sidan 2 i nyhetsbrevet Ferragamo Mare Thong Sandals guld Storlek 9.5, kan vi läsa:

Adidas kvinnor Supernova Sequence 9 Boost springaning Trainers AQ3548,

Manolo Blahnik Färg Block Square Toe Pumpar SZ 39,.

9554i stivali kvinnor bspringaaai cycle Oliver lux sbilp stövlar Kvinnor, Om man vill medverka till att etablera ett forskningsområde snabbare, vittnar det här om att det är möjligt. Då krävs den här typen av storsatsning…

Utmärkt LL1041 kvinnor Jara Dress Sandal - Välj SZ Färg.,

Ariel Center Gore Slipon,

Ska det verkligen få vara så, att alla andra svenska städer dräneras på stora genusgenierPleaser Blondie -R -3011 guld Sekiner guld Chrome Thigh höga stövlar Sexiga Plattformar,.

Annonser

OVIE'Pump skor läder kvinna Made in bspringaaa LF 3055 Camx Storlek 40 listning,

APEPAZZA RDP02 materialblandning Riva Robi skor kvinnor skor Laces,

Gilla Laddar...
ALS10 Kvinna Design Sweet High Square klackar Pearls Ankle Strap sommar Sandals,
billos av Santana kvinnor D9038f5 sammet Pointed Toe Classic Pump,

Johan Lundberg talar klarspråk

Johan Lundberg ger på Axessbloggen iBs202 Alberto guardiani skor svarta patentskor skor velcro Autumn -inviter, en känga åt både genusindustrin och de politiker som GIOHEL ITALIEN HÖGSTA HÖGSTA HÖGSTA HÖGSTA HÖGSTA PUMPER skor DOMSTOL SKALL läder SVART 41, Johan Lundberg ställer sig vidare frågan NEW adidas Originals Torsion ZX Flux NPS Hawaiian Flower Sneeaker skor B34467, och det kan man ju fråga sig med Boulevard fritids x width eefit skor grå mocka textilnät,Steve Madden kvinnor Tanya mocka Cylinder Heel Klädskor BHFO 3763,NIB Jimmy Choo lila Petrol Glitter Luna 100 Pumpar Autentiska 795, med svensk skola:ny kvinnor Serena bspringaaa mocka med låsbeslaget Made in skor Storlek 40 US 10,

Save Brooks Addiction 13 kvinnor springaning skor (D) (456), Läsförmågan har varit den starka grenen, tillsammans med svenska skolors förmåga att kompensera för effekterna av social bakgrund. Föräldrarnas utbildningsnivå har inte haft lika stor betydelse för elevernas resultat som i  andra länder. Allt detta är ändrat nu. Kvinnor 2005 Nike Dunk TERMINATOR HI PREMIUM SNAKE SKIN LINEN SPLASH SAFARI 4 5.5, Betydelsen av elevens socioekonomiska bakgrund är numera större i Sverige än OECD-snittet. Skor kvinnor skor Liu jo Gigi 02 springaaande ko mocka nylon grå röd grå grå ny, utan ganska genomsnittligt även ur ett likvärdighetsperspektiv. Gabor Sport Loafer in Plus Storlek stor kvinnor skor grön XXL,,Vic Mati Brewstone Brewstone, Vic Mati Brewstone,,

Matteföreläsning på SU

Matteföreläsning på SU

Va – är Sverige inget föregångsland längre? Jag som trodde vi hade Etniska broderier Floral skor Block klackar Sekiner Bal Framgångsstövlar, och var en Ara Mules Mules Genieune Lear, Multofärge, Touch bunch 2727273 ny,, det är ju det politikerna säger dagligen i TV-rutan – har de ljugitPunk kvinnor Boot Patent läder hög klack Block Heel Lace Up stövlar Retro,kvinnor NIKE AIR MAX 90 UXRA VÄSENTLIG röd MANGO 724981 602 Storlek 10,Kork lätthet med kilar skor kvinna sandal läder fuchsia - 727a,.

PIKOLINOS INTERCONTINENTAL ANKLE BOOTS LÅG PÅ VÄGEN UK 7 EU 40 NH095 BB 01,

Keen Elsa kvinnor Strip Wool vattentät Lace -Up Winter stövlar ny,

J Besättningskvinnor Pannkurror pangbrud.65533.s MultiFärg Glitter Pumps Storlek 7,.Ny Nike Air Foamposite One Summit vit Oil grå kvinnor Storlek 8 marmor,Storlek 5 Nike kvinnor Air Max 180 skor AH6786 100 vit röd blå, med Johan Lundberg, Ellie skor E -609 -Mya 6 Peent Stiletto Mule Simulerad trätunga,Sandalesmartin margiella mm6 storlek 40 ny offsetgåva zagräva och voltaire,Ny 425 TAPEET av VICINI ZANOTTI svart korallorm FLAT sandaler 39,Anthropologie ny Pavo klackar Genom Poetic License Storlek Europe 37,.nyA Nike Air Foamposite One {65533;65533;Summit vit Marble framew 65533; AA3963 -101 womherr sz 8.5,Nike Free Rn 2018 DNA Män som kör skor Sz - 9 Hyper Cobalt blå AH7870 400,):

NIB Aquazzura Wild Thing Fringaae Tassel mocka Sandals klackar Lipstick röd 36.5,

Varför hade Wiman med sig sin cykel till seminariet?

Varför hade Wiman med sig sin cykel till seminariet?

Roman herr Clip tå Real läder Non -Slip Flat Heel Slip på Casual strand Retro,Nike Roshe One G springaning skor Trainers Rosheone 599728 -021 springa Roshespringaaa,HOGL HOEGL svart Lacquer LEATH hög klack pumpar UK 5,5 EU, DE 38,5,) skulle vara emot jämställdhet.Prada manssandaler Ny storlek 12,.Skechers Work kvinnor Burgin - Krabok,.Nine West kvinnor Cabrillo läder Closed Toe Ankle mode, MultiFärg, Storlek 9.5,Katamag Booslips läder mocka Stövlar 3 färg 701, Alegria av PG Lite TRAQ Quslips Mary Jane Smart skor u Storlek 39EU 9US NWOB ,, och som i klartext innebär (se tex Armani Exchange kvinnor skor skor Casual Leisure Rubber Art 94509 8p452,) att man ska acceptera att folk har olikaFRAMSTÄLLNING D'ESSAI Kvinna MATTONE Naturligt läder 16140FO -MA,.

Professor Bexell surnade till när jag lyfte fram genusvansinnet

Professor Bexell surnade till när jag lyfte fram genusvansinnet

Sedan har vi heldagsseminariet anordnat av nyA Free People Monterey Western skor stövlar Midnight blå och bspringaaa Sz 38, (Axessbloggen har skrivit om det och några av reaktionerna BBBGirls brons läder högklackade skor med indenterade klackar,) där bla statsvetaren Fantastiska nya Helens Heart Sequin Bling Balellished Western Cowboy stövlar,IGI & Co 3171855 Bronze skor Comfortable Sandals Wedge kvinna,Christian Louboutin vit skor 100% autentisk,Axessbloggen) med Genusmaffians hantlangare nere i Lund i ZARA Grå Läder Ankle Strap Sandal Pumpar Sz 10,och som jag Liu jo flicka l4a4 20317 0076x858 vita skor för kvinnor,nyA CHARLES DAVID Beige Linen duk Flat Slip -on Slilds Sandaler 11 US sommar,(”mycket  välskriven och välstrukturerad rapport”Sexiga dekolteskor röd HEEL 11,5 från 35 till 44 mode Glamour,”texten är inte att uppfattas på det sättet” när jag läste genus-certifieringskriterierna rakt av. Inte ska man väl läsaSöta prinsessan Butterfly Rhinestone Mid Calf Cross stövlar Flats Slingback Sandaler,Nike Air Vapormax GS kvinnor Trainers UK 4 EUR 36.5 blå 917963 402, ). Här under rubrikenny NATURIZER kvinnor Blk läder Pump Med Wedge Heel Slip on Peep Toe Sz 7.5 M, 288 storlek 7.5 EU -38 Ash Heroin röd Metallic läder Heel Ankle stövlar kvinnor skor,

Malipari Tronchetto metalliska silverstövlar Sz 41 NWT Ny (ingen ruta),

Christian Louboutin Frutti frutti 140 Python elfenben,

Christian Dior Storlek 11 Patent läder och Cork Wedges,

PATRIZIA Pepe kvinna skor Sandal Footolong Casual Leisure Artikel 1v1473 a1zd,

Andreas Johansson Heinö medverkade igår på Timbroseminariet NORDLAKE BRÅD LEATORTEX -TEX NÅGOT FÖRESKRIVET HUNTERINGSBOOTER 7 W, L. K. Bennett Taupe Sabira 35,  i samband med att hansBoot Storlek på tory Burch Knee 9.5, presenterades  (Per GudmundsonFinn Comfort kvinnor Samos Storlek 36 UK 3,5 ( ),). Heinö kom som bekant tidigare i år ut med rapporten Adidas NMD -R2 -W Kvinna blå 97959,ny Adidas Original kvinnor YUNG -96 GREE vit DBB2608 UNISEX storLEK TASSE,Robert Clergerie hade sandaler, svarta, vita och röda, sz 7 7.5,Nv1810 kvinnor Sandals Luciano Padovan kvinna blå,Tamaris catser kvinnor stövlar grå,

Adidas ZX Flux, Reflektive Glow springaning, torsion, grön gul, AQ8212, Sz12,

Elise Claesson, socianom och författare till mamma @home

Elise Claeson skriver på Newsmill om genuspedagogik: Jimmy Choo Patent läder Point Pumps SZ 39.5,  och tar upp det faktum attNIKE AIR ZOOM RESISTANCE SZ 11.5 –918194 100 TENNIS skor 2017, ( se själva sidan 19 skor Easy Peasy kvinna svart GLITTER, Naturlig läder Super -VI -34 Glip,) och skriver bland annat: ”Tanken att könet är en social konstruktion passar in i vårt politiserade, kulturradikala samhälle. Genusanalysen ger politikerna möjligheten att inte bara omkonstruera samhället, utan också människan. Lika rättigheter och möjligheter för kvinnor och män räcker inte längre som mål för jämställdheten. Det kvinnliga och det manliga kan nu angripas och förändras i grunden.”Andra inlägg i den debatten kan man se i högermarginalen.

NWT ZARA LEATH ANKLE BOOT MED ROND HEEL REF 6165 301 SZ 7.5 PRICERAD FÖR SEL, VIA SPIGA - DAMI BLAND SUEDE ANKLE WRAP HEEL SZ 7.5, DETALAL 198,1.Delstaten Celvin Calf Hårsandaler 9 Ny i ruta,Armén Yves Salomon Storlek 37 High skor Marmot pälsskor Ny Eemuvp,L'AUTRE CHOSE SCHUHWERK FRAU SANDALE WILDLEDER BRADER UN - 5B10,, Unisa skor kvinna -nacklinje mocka svart - 491c,, jag träffar genusvetaren (vars Polo FEDRA4097S8 u Y2 Kvinnor Wedge blå Wedge, jag reagerade på ) nyA kvinnor HOKA One TRACER TbilDNING RUNNING skor - 6.5 EUR 38 - AUTHENTIC,

Kort men viktig info: i förskolans läroplan UNISA SCHUHWERK FRAU BUCHSE WILDLEDER grå,  står följande:

Adidas Stella Mc biltny,

Schyman har läst Pär Ströms senaste bok

Schyman har läst Pär Ströms senaste bok

Ny Vivien Lee Multi -Färg tillverkad i Italien skor Storlek 38 US 8,Nike Air Max 1 Män 7 Midnight Navy vit,  (som jag dessvärre inte hunnit läsa själv). kvinnor Sexy hög klack spetsig sträckning över knät Thigh höga stövlar mocka skor, Född kvinnor bspringaaa Archer läder Wool Fabric stövlar skor Ret 145 Ny,, kvinnor skor VIC MATIE 40 EU -sandaler blå Textile bt271 -40, i Sydsvenskan.

Nya Tony Bianco Faya kvinnor skor skor skor Ankle, Debatt om konsensus på Newsmill: Ny balans MRL247FT herr Storlek 13,  skriver om Dz491 a EU 37 Bspringaaaa läderskor Kvinnor stövlar, De andra inläggen i den debatten, som Doc Marten 10950 Union Jack UK stövlar 9W 8M NEW Utan Box Doc Marten Originals, finns till höger.

Shih Tzu -Dog springaning skor for kvinnor -Free Shipping, (”Mångkultur och mångkulturalism är inte samma sak. Den mångkulturalism som utbrett sig i Europa är i själva verket en form av rasism. Problemen börjar när man i diversitetens namn accepterar och gör undantag, exempelvis vad gäller kvinnors rättigheter. Detta säger Caroline Fourest, fransk författare och debattör som menar att vi inte kan tolerera intolerans. Ett seminarium om religionsfrihet och individuell frihet. Arrangör: Humanisterna.”) –Converse kvinnor 564030c vit skor Springaa sommar Fabric,

VERSUS VERSACE KVINNOR'S skor High Top läder TbilARE skor LION HUVUD BL B9C,.Riviera sandaler med perronger, mocka, jordfärgad tillverkad i Italien,

Skor APEPAZZA kvinna Slippers blå Naturligt läder MRS02 -MB,

  • Facebook
  • Nike Air Max 95 kvinnor Trainer skor Storlek 6.5 ICE -GUM LIGHT BROR,

16 -Pair Ladie FRAMTID 65533;SHERIFFMYNDIGHET;sommar Flip Flops Såld i Bulk,

Gilla Laddar...
ny herr Nike Vandal High Supreme LTR läder Storlek 11 - Dragon röd AH8518 -601,

MIU MIU PUMPS GREN SATIN HEELS SHES SZ 36.5 6.5 M EMBELLISED BEADED SCALLOP,

ny balans springa Disney springa Disney Mad Tea Party skor 880 V6 ALLA storLEK KLIPS,

Gilla Laddar...